De QPAmilk

De proces NIR systemen zijn ontwikkeld om continu het productieproces te kunnen sturen op de belangrijkste eigenschappen in het proces. Directe aansturing na meting van bepaalde cruciale eigenschappen in melk of aanverwante producten maken het productie proces zeer efficiënt. De proces NI|R systemen werken met een meeteenheid die is geïntegreerd in het proces en ingebouwd in het bestaande leidingwerk. De meeteenheid wordt met optische kabels verbonden met de NIR spectrometer.

De QPAmilk

De QPAmilk is ontworpen om in het proces bijvoorbeeld het vetgehalte in melk te kunnen meten. Voor de QPAmilk is een teflon meetcel ontwikkeld, die honderden liters per uur continu analyseert en hiermee bijzonder nauwkeurig is. De QPAmilk maakt geen gebruik van chemicaliën om zijn metingen uit te voeren, de geanalyseerde melk komt weer terug in het proces en wekelijkse calibraties behoren nu tot het verleden. De bouwkundige voorbereidingen zijn tot een minimum beperkt en met de integratie van een tweede melkcel op hetzelfde systeem wordt de investering steeds aantrekkelijker. De teflon meetcel kan in het reinigingsproces gewoon meedraaien.

Software

FTSW100 is een krachtige software, waarmee de meeteenheid, opnemen van spectra, uitvoeren van berekeningen en rapportage aan de gebruiker en het centrale system mede mogelijk gemaakt wordt. Deze software is ontwikkeld door het wereldwijd bekende ABB en is een begrip. Anaspec maakt gebruik van deze ervaringen.

 

Input/ Output and communication

Analoge en Digitale ingangs en uitgangssignalen (IO) via OPC, Modbus of mA/mVolt via CanBus worden door de FTSW100 software gesupport. Hiermee heeft de FTSW100 software alle mogelijkheden om met externe systemen als DCS, centrale servers, randapparatuur en visuele alarmen te werken.

Applicaties

Accessoires

Software

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer