MQC Software

Iedere MQC-unit wordt standaard uitgerust met MultiQuant, EasyCal en RI-Analysis software.

Easycal dient er voor om kalibraties eenvoudig zelf uit te voeren. Vaak volstaat voor een eenvoudige matrix een éénpuntskalibratie al door de pure olie te nemen, maar meerpuntskalibraties zijn ook mogelijk. Dit is één van de voordelen van de NMR techniek.

Met MultiQuant wordt middels deze kalibratie een standaardprocedure geconfigureerd. Het voordeel van de NMR techniek is dat er geen oplosmiddelen meer aan te pas komen en de analyse onafhankelijk is van de uitvoerende laborant en de analysetijd is snel

RI-analysis wordt gebruikt om de status van het instrument na te gaan. Het regelmatig schoonmaken van de ventilatoren, zoals bij computers gebruikelijk, is het enige onderhoud wat de unit vergt.

« Terug

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer