Anaspec Solutions B.V.

Anaspec Solutions B.V.  is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, AMS-Systea, Brookhaven Instruments Inc., Ambivalue BV, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Oxford Instruments Ltd en Linseis GmbH.

Anaspec Solutions B.V.  is een leverancier van kwalitatief hoogstaande lab- en procesapparatuur en is opgericht eind 2004, door twee ondernemers met ieder hun specifieke achtergrond en kennis. De combinatie van deze twee, brengt (proces)technische, statistische en commerciële kennis samen. Beide ondernemers hebben in hun ruim 20 jarige werkervaring een enorm netwerk opgebouwd, hetgeen op een efficiënte wijze binnen de onderneming wordt toegepast en zo optimaal mogelijk wordt benut. Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Met recht van A tot Z.

Kijk onder referenties naar de meningen over Anaspec van onze klanten

Onze fabrieken en partners:ABB Measurements Products ( www.abb.nl)

Ruim 40 jaar ervaring heeft geleid tot de meest stabiele en robuuste FTNIR spectrofotometer op de wereld. Het hart van de spectrometer, de gepatenteerde 'Wishbone' interferometer is door de fabriek ABB (voormalig Bomem) begin jaren 70 ontwikkeld. Sinds de nieuwe series op de markt zijn, vermelden wij met trots dat er voor de eerste 10 jaar geen onderhoud nodig is. Systemen van ouder dan 15 jaar, voldoen nog steeds aan de nauwgezette fabrieksspecificaties.
ABB ontwikkelt en fabriceert analysers voor de laboratorium- en procesindustrie. Voor de installatie en service kunt u bij ABB zelf of bij Anaspec Solutions terecht. Sinds het begin van 2011 is een samenwerkingsovereenkomst tussen ABB en Anaspec Solutions getekend om hun positie op de analysemarkt te versterken. Anaspec Solutions gaat als partner van ABB in de Benelux, zorgen voor de distributie van FTNIR analysers van ABB. De FTNIR van ABB is complementair met de andere analysers die Anaspec levert. ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën, waardoor nutsbedrijven en industriële klanten hun prestaties kunnen verbeteren en tegelijkertijd de belasting voor het milieu verminderen. De ABB-Groep is werkzaam in meer dan 100 landen en telt ongeveer 117.000 mensen.

Q-Interline A/S ( www.Q-interline.com)

Q-Interline is de innovatieve OEM-partner van ABB. Q-Interline heeft, specifiek voor de voeding- en zuivelindustrie, de operatorsoftware InfraQuant ontwikkeld met daarnaast nieuwe accessoires. De fiber optic interface; de roterende, grotere diameterpot en de petrischaal; de Dairy cup en voor procesapplicaties de op teflongebaseerde (dus geen glas in uw proces) technieken, zijn hier voorbeelden van.


AMS-Systea ( www.alliance-instruments.com)

AMS-Systea, waaronder Alliance Instruments valt is een onderdeel van de Ysebaert Group en is één van de grootste spelers in de segmenten milieu, voeding en zuivel. Ze zijn groot geworden in 1987 door hun flexibiliteit en productgerelateerde toepassingen. Alliance Instruments is bekend van producten zoals de continu flow analysers, discrete autoanalysers en specifieke zuiveltoepassingen. Zie in één oogopslag alle bestaande Applicaties.


Behr Labor-Technik GmbH ( www.behr-labor.com

Behr Labor-Technik wordt gekenmerkt door 60 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en verkoop van laboratoriumapparatuur. Het familiebedrijf is gegroeid tot een bedrijf van internationale allure waarbij flexibiliteit nog steeds voorop staat.
De producten genieten wereldwijd faam op het gebied van kwaliteit, praktisch aspect en betrouwbaarheid.
Behr’s belangrijkste activiteit is de productie van natchemische en primaire technieken voor het milieu en de levensmiddelenindustrie. Vandaag de dag is de firma Behr één van de belangrijkste namen van Europa voor voeding- , zuivel- , water- , afvalwater- en slibanalyse. De productlijnen strekken zich uit van de rendabele compacte lijnen tot volledig geautomatiseerde systemen, volgens de internationaal erkende procedures zoals DIN en ISO.


Oxford Instruments ( www.oxinst.com

Oxford Instruments levert een scala aan producten, waarvan Anaspec Solutions de NMR-tak distribueert. Voor de low field NMR 5 en 23 MHz heeft Oxford diverse oplossingen, voor zowel vaste als vloeistofanalyses. Vaak binnen enkele seconden kan een vastvetgehalte (SFC, Solid Fat Content), vet-, vocht- en fluorgehalte worden bepaald, zonder dat het monster verloren gaat.


Brookhaven instruments Corporation ( www.brookhaveninstruments.com)

Brookhaven instruments Corporation is gelegen op Long Island in New York, Brookhaven Instruments biedt superieure instrumentatie voor de nanodeeltjes, eiwit, en polymeer karakterisering. Met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van dynamische (DLS), statische (SLS), elektroforetische (ELS), en fase analyse lichtverstrooiing (PALS) instrumentatie. Brookhaven instrumentatie wordt over de hele wereld geïnstalleerd voor het oplossen van problemen in QC en in de wetenschap. Toewijding en innovatieve ontwerpen hebben geleid tot apparatuur in de submicron meetgebied voor deeltjesgrootte, zeta potentiaal (dispersiestabiliteit) en absolute moleculair gewicht analysers (chromatografie).


Ambivalue ( www.ambivalue.com)

Ambivalue is een wereldwijde leverancier van desktop Eyetech ™ deeltjesgrootte- en vormanalysers voor laser-en imaging-oplossingen. Onze laser & video gebaseerd Eyetech ™ systemen worden gebruikt in een breed scala van eindmarkten en toepassingen. We investeren voortdurend, ontwikkelen en integreren onze producten aan onze klanten. Eyetech ™-systemen worden geproduceerd in de high-tech regio Eindhoven in Nederland. De strategische ligging en de samenwerking met partners NTS-Group en Sioux Embedded Systems geven Ambivalue toegang tot de nieuwste technologieën en de beste middelen.
 

Linseis ( www.linseis.com)

De Linseis Thermische Analyse business unit heeft zich ontpopt als een wereldleider sinds haar oprichting in 1957. Linseis produceert diverse instrumenten op het gebied van thermische analyse en thermische eigenschappen metingen. Linseis werkt nauw samen met wetenschappelijke instaties om haar producten te verbeteren en verder te ontwikkelen.

Een complete lijn van instrumenten voor onderzoek en kwaliteitscontrole is beschikbaar, waaronder Differential Scanning Calorimeter - (DSC), Thermobalances, Simultaan Thermische Analyse - (TG-DSC/DTA), Thermomechanische Analyse - (TMA), Single - Dilatometer, Differential - Dilatometer, Quattro - Dilatometer, Quenching Dilatometer, Laser Dilatometer, thermische geleidbaarheid meter, Laser Flash - Xenon Flash Thermische geleidbaarheid / Thermische diffusiviteit Analyzer en verdere gasanalyse met FTIR en massaspectrometer.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

         

Smartchem 600

 

 

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Brookhaven Instruments brengt de NanoBrook op de markt

Brookhaven Instruments heeft de NanoBrook geïntroduceerd voor de analyses in het nano bereik. Alles is nu compleet op het gebied van deeltjesanalyses. U kunt nu studies in peptides, RNA en andere biologische produkten uitvoeren. Kijk naar ons overzicht van onze deeltjes analyses. Voor de goede orde wijzen wij u erop dat wij soms ook in staat zijn om deeltjes analyses voor u uit te voeren in ons applicatie laboratorium.  

 

lees meer