Nieuws

Nieuwe werknemer

05-11-2020

Beste klanten en leveranciers,

Per 1 december 2020 komt de heer Luuk de Niet ons team als verkoper verrijken.
Luuk is 27 jaar.
Het hele team wenst Luuk veel werkplezier!!

Jody Hoefs, Clay Paays en Marlies de Heij
 


Laborama 2020

28-01-2020

 

Wij, Anaspec Solutions B.V., staan op 19 & 20 maart a.s. op de vakbeurs Laborama voor laboratoriumprefessionals in Paleis 1, Brussels Expo. Bezoek ons tijdens deze beurs op onze stand F3. Het is een toplocatie en onze focus is gericht op de analyses voor de voedingsmiddelenindustrie. Ons paradepaardje de Quant FT-NIR spectrometer zal hierbij zeker aanwezig zijn. Eveneens tonen wij u geavanceerde NMR technieken. U kunt de heer Jean Sanders en of Marcel ardon hiervoor ontmoeten. Zij leggen u alles graag uit

Team Anaspec Solutions
 


Hoge resolutie benchtop NMR nu binnen handbereik en met Autosampler

12-11-2019

Sinds geruime tijd bieden wij NMR toepassingen aan voor de standaard toepassingen in de diverse kwaliteits controle laboratoria.

Met de nieuwe Spinsolve range van Magritek is ons pakket voor benchtop NMR toepassingen enorm uitgebreid. Magritek is een toegewijde fabrikant van deze hoge resolutie benchtop NMR systemen.  De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types en ieder met een ander magneetsterkte namelijk voor 43 MHz, 60 MHz en 80 MHz.

Nieuw is de mogelijkheid om een Autosampler te koppelen aan de spectrometer. Met deze nieuwe Autosampler is het nu mogelijk geworden om 20 verschillende monsters te laten meten en in elke gewenste volgorde en kan worden toegepast op alle Spinsolve modellen. Nu kan er ook s’ nachts doorgemeten worden.

Spinsolve benchtop spectrometers van Magritek en nu met Autosampler

 


Bezoek Vakbeurs Labtechnology 2019, wij zijn er ook !!

25-09-2019

Kennis opdoen van de laatste innovaties en technologische ontwikkelingen voor uw laboratorium?

Bezoek dan Vakbeurs Labtechnology 2019!

Op 1 en 2 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Registreer hier voor gratis entree: https://labtechnology.nl/register/


Bezoek ons tijdens de Euro Fed Lipid beurs van 20 tot en met 23 oktober in Sevilla!!

24-09-2019

Anaspec Solutions heeft een indrukwekkende kennis en instrumentatie voor de analyses in de eetbare olien & vetten sector. Instrumentatie die in verschillende gebieden toegepast kan worden. Tijdens deze 3 daagse beurs zal de Lipid Quant FT-NIR spectrometer getoond worden aan alle bezoekers tijdens de pauzes van de seminars. Er zullen ook voorbeelden getoond worden hoe de analyses kunnen worden uitgevoerd met de Lipid Quant FT-NIR.


deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer