Nieuws

Laborama 2020

28-01-2020

 

Wij, Anaspec Solutions B.V., staan op 19 & 20 maart a.s. op de vakbeurs Laborama voor laboratoriumprefessionals in Paleis 1, Brussels Expo. Bezoek ons tijdens deze beurs op onze stand F3. Het is een toplocatie en onze focus is gericht op de analyses voor de voedingsmiddelenindustrie. Ons paradepaardje de Quant FT-NIR spectrometer zal hierbij zeker aanwezig zijn. Eveneens tonen wij u geavanceerde NMR technieken. U kunt de heer Jean Sanders en of Marcel ardon hiervoor ontmoeten. Zij leggen u alles graag uit

Team Anaspec Solutions
 


Hoge resolutie benchtop NMR nu binnen handbereik en met Autosampler

12-11-2019

Sinds geruime tijd bieden wij NMR toepassingen aan voor de standaard toepassingen in de diverse kwaliteits controle laboratoria.

Met de nieuwe Spinsolve range van Magritek is ons pakket voor benchtop NMR toepassingen enorm uitgebreid. Magritek is een toegewijde fabrikant van deze hoge resolutie benchtop NMR systemen.  De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types en ieder met een ander magneetsterkte namelijk voor 43 MHz, 60 MHz en 80 MHz.

Nieuw is de mogelijkheid om een Autosampler te koppelen aan de spectrometer. Met deze nieuwe Autosampler is het nu mogelijk geworden om 20 verschillende monsters te laten meten en in elke gewenste volgorde en kan worden toegepast op alle Spinsolve modellen. Nu kan er ook s’ nachts doorgemeten worden.

Spinsolve benchtop spectrometers van Magritek en nu met Autosampler

 


Bezoek Vakbeurs Labtechnology 2019, wij zijn er ook !!

25-09-2019

Kennis opdoen van de laatste innovaties en technologische ontwikkelingen voor uw laboratorium?

Bezoek dan Vakbeurs Labtechnology 2019!

Op 1 en 2 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Registreer hier voor gratis entree: https://labtechnology.nl/register/


Bezoek ons tijdens de Euro Fed Lipid beurs van 20 tot en met 23 oktober in Sevilla!!

24-09-2019

Anaspec Solutions heeft een indrukwekkende kennis en instrumentatie voor de analyses in de eetbare olien & vetten sector. Instrumentatie die in verschillende gebieden toegepast kan worden. Tijdens deze 3 daagse beurs zal de Lipid Quant FT-NIR spectrometer getoond worden aan alle bezoekers tijdens de pauzes van de seminars. Er zullen ook voorbeelden getoond worden hoe de analyses kunnen worden uitgevoerd met de Lipid Quant FT-NIR.


Olie en Vet seminar 25 juni in het Groothandelsgebouw te Rotterdam

04-07-2019

Op 25 juni jl. werd het olie en vet seminar georganiseerd in het Groothandelsgebouw in Rotterdam door de Benelux Lipid Network, onderdeel van de MVO. Dit keer werden er twee wetenschappelijke presentaties gegeven over onder andere de diverse analysetechieken die in deze branche veelvuldig gebruikt worden. Anaspec Solutions is lid van deze organisatie en heeft deze typisch bekende analyse technieken tijdens dit seminar gepresenteerd. Hiervoor werd een NMR inclusief de droogbadtechnologie voor de vast vet gehalte analyses getoond evenals de Lipid Quant FT-NIR voor andere analyses in eetbare olien en vetten. Beide technieken zijn bekend binnen de branche, echter er zijn vernieuwingen toegevoegd die de leden van de groep zeer goed konden waarderen. Zo is bijvoorbeeld de droogbadtechnologie inclusief de robot met NMR systeem in een nogal compact ontwerp toe te passen. Bestaande systemen nemen minimaal 3 keer zo veel ruimte in beslag en is de Lipid Quant FT-NIR een onderhoudsvrij analyse systeem voor 10 jaar.

 


deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer