Quant

De Quant is ontwikkeld voor een snelle, niet destructieve analyses. De Quant is, net als zijn voorganger de Flex serie, zeer betrouwbaar en constant. Echter de Quant is nu onderhoudsvrij en heeft een hogere signaal/ruis verhouding. In de Quant wordt gebruik gemaakt van een elektronisch gestabiliseerde, keramische NIR bron, waarmee de levensduur van de NIR bron tot ±10 jaar is verlengd. De voormalige He-Ne lasers zijn vervangen door solid state lasers. Deze worden onder andere ook gebruikt in onze laserdiffractie systemen van Microtrac en worden nooit vervangen.

De Quant is uitgevoerd met de zeer gebruikersvriendelijke software InfraQuant. Infraquant is een veilige keus voor de toekomst en gebaseerd op Microsoft..NET en WPF. Alle data worden opgeslagen in SQL databases. InfraQuant kan hierdoor eenvoudig in een LIMS worden geïntegreerd

De LipidQuant

De LipidQuant is een ideaal systeem om vloeistoffen te analyseren. Denk hierbij aan plantaardige en dierlijke oliën en vetten, biodiesel, zuivelproducten en vergelijkbare productmatrices. 

De analysetijd is minder dan 2 minuten. Vloeibare producten worden, na een eventuele verwarming tot 100 °C, eenvoudig gemeten in goedkope 5, 8 en 12 mm wegwerpcuvetten (vials), Hiermee wordt schoonmaken van meetcellen en crosscontaminatie voorkomen. Indien het monsteraanbod hoog is kan er een autosampler gekoppeld worden aan de LipidQuant. Wij hebben hiervoor zowel eenvoudige XYZ uitvoeringen als een meer multitasking laboratoriumrobot.

Voor het joodgetal is deze techniek geaccrediteerd binnen de AOCS specifiek voor de plantaardige oliën en dierlijke vetten onder Cd 1e_01. Anaspec Solutions heeft naast eigen joodgetal modellen, tevens modellen ontwikkelt voor onder andere vrije vetzuren, peroxide, vocht en trans. Ook voor zuiveltoepassingen en de inkomende grondstoffen voor biodieselproductie als de biodiesel zelf zijn diverse modellen ontwikkeld.

Applicaties

Accessoires

Software

Kijkt u hier voor een demonstratie van de LipidQuant

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer