Thermische analyses

Anaspec Solutions BV levert een compleet gamma aan thermo-analytische instrumenten van Linseis

De instrumenten zijn bedoeld voor R & D en kwaliteitscontrole, bijvoorbeeld in de polymeer- en chemische industrie, maar ook aan anorganische bouwmaterialen alsmede analyses voor het milieu. Diverse andere thermofysische eigenschappen kunnen worden bepaald van diverse vaste stoffen, vloeistoffen, poeders, pasta's en smelten.

Naast de standaard TGA en TG-DSC (STA) instrumenten levert Linseis ook specifieke instrumenten voor het bepalen van de "Figure of Merit". Middels het bepalen van de uitzettingscoefficiënt (dichtheid), warmtecapaciteit Cp, Seebeck, de elektrische en thermische geleidbaarheid kan deze worden bepaald. Voor elke thermische parameter leveren wij unieke instrumenten. 

De volgende instrumenten worden geleverd.

Afbeeldingsresultaat voor aanvraag buttons

Meer weten over onze mogelijkheden? Vraag één van onze specialisten of bel 0182 304005 !

 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer