Thermische analyses

Anaspec Solutions BV levert een compleet gamma aan thermo-analytische instrumenten van Linseis

De instrumenten zijn bedoeld voor R & D en kwaliteitscontrole, bijvoorbeeld in de polymeer- en chemische industrie, maar ook aan anorganische bouwmaterialen alsmede analyses voor het milieu. Diverse andere thermofysische eigenschappen kunnen worden bepaald van diverse vaste stoffen, vloeistoffen, poeders, pasta's en smelten.

Naast de standaard TGA en TG-DSC (STA) instrumenten levert Linseis ook specifieke instrumenten voor het bepalen van de "Figure of Merit". Middels het bepalen van de uitzettingscoefficiënt (dichtheid), warmtecapaciteit Cp, Seebeck, de elektrische en thermische geleidbaarheid kan deze worden bepaald. Voor elke thermische parameter leveren wij unieke instrumenten. 

De volgende instrumenten worden geleverd.

Afbeeldingsresultaat voor aanvraag buttons

Meer weten over onze mogelijkheden? Vraag één van onze specialisten of bel 0182 304005 !

 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer