Taalkeuze:

Zuivelindustrie (dierlijk en plantaardig)

Voor de zuivelindustrie kan Anaspec Solutions diverse oplossingen voor zowel Laboratorium als voor On-Line analyses leveren.

 

Voor het laboratorium bied Anaspec Solutions verschillende turn-key accessoires voor verschillende toepassingen.

  • Deze kunnen binnen luttele seconden worden geplaatst op onze 10 jaar onderhoudsvrije FTNIR analysers.
  • Zo kan een breed scala van parameters (eiwit/proteïne, vet, vocht/droge stof, as, lactose, vriespunt etc.) in het laboratorium maar ook tijdens productie in real-time worden gemeten.
  • Eén instrument die uw vloeibare plantaardige of dierlijke melk, boter, yoghurt, kaas of uw melkpoeders al uw parameters kan bepalen.
  • Voor melk gebruiken wij weggooi pivettes, zodat geen schoonmaak procedure nodig is en geen versmering kan ontstaan door achterblijven van product.
  • Daarnaast zijn er geen chemicaliën nodig en wordt het driften door slijtage sample cell voorkomen.
  • Poeders, boter en margarine worden in herbruikbare glazen potje of teflon cups/petrischalen geanalyseerd..
  • Instrument behoeft zelf geen preventief onderhoud en is veelzijdig inzetbaar. 

Bij onze in-line of on-line 1 of 2-kanaals FTNIR systemen gebruiken wij hetzelfde platform, zodat de ontwikkelde modellen direct toegepast kunnen worden. Al meer dan 40 jaar garanderen wij directe overdraagbaarheid tussen onze systemen, zonder enige standaardisatie of modelaanpassingen. Een compleet pakket met een IP65 cabinet met analyser, meetcellen of probes (inclusief flenzen) , fiber optic, behuizing, software op een industrial panel IP65 PC (HMI) en start-up worden geleverd.

 

 

Nieuwe markten??


Anaspec staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Met onze uitgebreide modellen en uitgebreide kennis die we in huis hebben is alles te meten. Dus als u in een nietgenoemde markt werkt of andere materiaaleigenschappen of analyses zoekt voor toepassingen die hier niet genoemd zijn neem dan contact op. Wij zullen u  informeren over de mogelijkheden. 


Kortom, mochten er speciale wensen zijn dan staan wij voor u klaar en zullen onze achternaam “Solutions” zeker waar maken!

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf