Taalkeuze:

Universiteiten en Scholen

Anaspec Solutions biedt een indrukwekkend pakket aan voor universiteiten en scholen. 

De desktop NMR bepaalt snel de vet-, vocht- en fluorgehaltes.

Tevens hebben wij luxere NMRs zoals de Spinsolve, dit kan als indicatie dienen vooraf aan de grote NMR's.

Voor een uitgebreider pakket aan parameters zoals eiwit, vet, vocht, as, droge stof etc. bieden wij de FTNIR aan.

Voor standaard spectroscopie bieden wij de Mid-IR FTIR MB3000 aan met diverse accessoires als ATR's en een uitgebreid software pakket met o.a. Bibliotheek functies.

Voor primaire- of natchemische technieken zoals Soxhlet en Kjeldahl kunt u ook bij ons terecht.

Kortom, mochten er speciale wensen zijn dan staan wij voor u klaar en zullen onze achternaam “Solutions” zeker waar maken. 

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Structuur opheldering van Ibuprofen met de Spinsolve 90 

De Spinosolve X wordt gebruikt door universiteiten en laboratoria voor verscheidene onderzoeken om bestandelen in kaart te brengen. Een interessant voorbeeld hiervan is Ibuprofen, met de Spinsolve X kan hiervan een spectrum genomen worden waarmee de losse bestanddelen bepaald worden. Hoewel de Spinsolve maar tot 90Mhz gaat, is dit een benchtop nmr en kan dit apparaat goed gebrukt worden op het lab als voor een snelle indicatie en kunnen metingen voord de hoge frequentie NMRs vermeden worden. Tevens is hierbij de optie om er een autosampler op te plaatsen (zoals rechts te zien is), zodat de metingen automatisch kunnen plaatsvinden. 
 Eiwitten in vlees met de Kjehdal tijdens practica

In de vleesindustrie wordt de Kjehdal gebruikt om van om de eiwitten uit vlees te extraheeren. Dit is belangrijk voor de producent om te bepalen of het vlees aan de juiste normering voldoet. Dit wordt bepaald door met Kjehdal opstelling op het laboratorium. Hiervoor word het sample in verhit, gedestileerd en getriteert. Deze meting geeft gelijk opheldering voor productie. Voor universiteiten en hoge scholen is dit tevens een goede meting om beter inzicht en gevoel te krijgen in de materie. Dit soort metingen worden hierom tijdens een opleiding vaak tijdens een practica en zijn erg herkenbaar voor de meeste chemici. Wilt u een test of een demonstratie, neem vrijblijvend contact op.

    

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf