Taalkeuze:

Chemische- en petrochemische industrie

De petrochemische- en chemische industrie lopen sterk uiteen qua applicaties. Flashpoint volgens ASTM en/of Cetane in diesel hebben een compleet andere aanpak nodig dan de hydroxyl bepalingen in een chemische fabriek. De chemische industrie maakt vaak ook gebruik van grondstoffen afkomstig van de petrochemische industrie en produceert hiermee een veel breder scala aan producten. Wij zijn bekend met beide segmenten en hebben analytische toepassingen voor kunststof en vezels, maar ook voor verf, pigmenten en kleurstoffen. Hiernaast meten we in de pijplijn en op het laboratorium.

Anaspec Solutions kan in haar eigen laboratorium of op locatie specifieke applicaties verder uitwerken die daarna in samenwerking met de klant kunnen worden geïmplementeerd. Onze uitgebreide database voor FT(N)IR-modellen  zijn een goede basis voor vele applicaties. Wij werken de applicaties ook uit, voordat deze worden geïnstalleerd op locatie. Hiernaast bieden wij natuurlijk ook de apparatuur voor de nat-chemische methodes zoals extractie, kjehdal en soxhlet. Kortom, mochten er speciale wensen zijn dan staan wij voor u klaar en zullen onze achternaam “Solutions” zeker waar maken!

 

 

 


Een voorbeeld van een On-Line multi-chanel FTNIR analyser

 

 

 

 

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf