Taalkeuze:

Toepassingen

Anaspec Solutions BV heeft toepassingen over diverse markten en industrieën. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden uit verschillende segmenten. 

 

Aardappelverwerkende industrie

 

Anaspec meet producten zoals compost, ammoniak en potgrond in de agrarische industrie met technieken zoals FTNIR, de soxhlet,en de Kjehdal. Voor meer informatie  klik hier.                                                                                                                                                                                  

 

Compost en potgrond    

Anaspec meet producten zoals compost, ammoniak en potgrond in de agrarische industrie met technieken zoals FTNIR, de soxhlet,en de Kjehdal. Voor meer informatie klik hier. 

 

Chemie en petrochemie

In de chemie en petrochemie meet Anaspec producten zoals 

 

 

 

Laboratoria Universiteiten en Hogescholen

Anaspec levert analyseapparatuur voor hoge scholen en universiteiten voor onderzoek en practica. Zo wordt onze benchtop NMR gebruikt voor identificatie van producten, en apparatuur zoals FTNIR voor onderzoek. Tevens leveren we ook apparatuur voor practica zoals de soxhlet,en de Kjehdal. 

 

Olie en biodiesel             

In de olie industrie werkt Anaspec samen met verschillende producenten. Zo zijn wij te vinden voor de kwaliteitscontrole bij biodiesel producenten, olie bedrijven, recylingsbedrijven.  

 

Plastic en Fibers

Anaspec levert verschillende apparatuur voor de plastic industrie. Zo ondersteunen we kunststoffabrikanten met in-line metingen voor kunststofkorrels met FTNIR. Of leveren we ondersteuning op het lab met een Kjehdal. 

 

 

Voeding- en voedselindustrie 

Anaspec meet producten zoals diervoeder, vlees, granen/mout met technieken zoals (FT)NIR, Soxhlet en Kjehdal. 


 

Zuivel

Anaspec is een grote speler in de zuivel industrie. Wij zjin aanwezig bij verschillende zuivelbedrijven voor in-line metingen van het melkpoeder, wey of melk. Tevens leveren wij voor op uw laboratorium de gepatenteerde DairyQuantGo,deze is o.a. geschikt voor dikke zuivel. 


 

Nieuwe Markten 

Heeft u producten die hier niet tussen staan met parameters waarvan u niet weet of deze te bepalen zijn? Wij kunnen u helpen met een applicatiemodel. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf