QPA Butter

De proces NIR systemen zijn ontwikkeld om continu het productieproces te kunnen sturen op de belangrijkste eigenschappen in het proces. Directe aansturing na meting van bepaalde cruciale eigenschappen van het vochtgehalte in boter of aanverwante producten maken het productie proces zeer efficiënt. De proces NIR systemen werken met een meeteenheid die is geïntegreerd in het proces en kan worden ingebouwd in het bestaande boterkanon. De meeteenheid wordt met optische kabels verbonden met de NIR spectrometer.

QPA Butter

Voor de boterindustrie is de ontwikkeling waar men op heeft gewacht. Het meten van het vochtgehalte kon nog nooit zo nauwkeurig en binnen de strenge specificaties. Een betere investering is niet denkbaar in uw boterfabriek. The QPA Butter maakt gebruik van de innovatieve Tefwin meetcel. De Tefwin meetcel is CE gekeurd en bevat geen glas en of saffieren elementen. Alleen teflon and SS316 komen in contact met de boter. De zeer gevoelige detector maakt het mogelijk om een zeer groot deel van de boter te meten, wat de nauwkeurigheid ten goede komt. Bent u reeds gebruiker van het labmodel voor deze analyse van het vochtgehalte. Indien u de QFA Focus of FoodQuant B op het laboratorium heeft kunt u direct te calibraties hiervan overzetten in de QPA Butter. Geen enkele andere techniek heeft deze mogelijkheid en het stelt u in staat om snel de QPA Butter te starten.

Software

FTSW100 is een krachtige software, waarmee de meeteenheid, opnemen van spectra, uitvoeren van berekeningen en rapportage aan de gebruiker en het centrale system mede mogelijk gemaakt wordt. Deze software is ontwikkeld door het wereldwijd bekende ABB en is een begrip. Anaspec maakt gebruik van deze ervaringen.

Input/ Output and communication

Analoge en Digitale ingangs en uitgangssignalen (IO) via OPC, Modbus of mA/mVolt via CanBus worden door de FTSW100 software gesupport. Hiermee heeft de FTSW100 software alle mogelijkheden om met externe systemen als DCS, centrale servers, randapparatuur en visuele alarmen te werken.

Applicaties

Accessoires

Software

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer