Snelle poederanalyses

Voor snelle of standaard poederanalyses heeft Anaspec Solutions B.V. diverse instrumenten op basis van NIR, NMR,NDIR, laser en vormen natchemische technieken. Een voorbeeld voor de FTNIR techniek is de complete analyse van compost, kuilgras en grond, maar ook de analyse in foliën, fibers en kunststoffen. Een andere zeer snelle, non-destructieve en contactloze NIR techniek gebaseerd op diode array met 500 scans per seconde is perfect om boven een lopende band te plaatsen.

Een andere snelle, non-destructieve analyse is de NMR techniek. Enkele voorbeelden zijn vet en vochtanalyses op zaden en granen, vet in chips, chocolade, vlees, kaas, maar ook de coating op garen (spinfinish).

 

 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer