Taalkeuze:

Vacatures

Als professioneel bedrijf ontmoeten wij graag enthousiaste mensen die hun talenten verder willen ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving.
Als je je grenzen wilt verleggen, komen we graag met je in contact om te kijken of we je een uitdagende nieuwe baan kunnen bieden.

Momenteel zoeken wij geen mensen maar een open sollicitatie (motivatiebrief plus CV) is altijd welkom.

Mail hiervoor naar  [email protected].

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Nieuw: Dairy Quant Go

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 

Ervaringen van onze klanten

De NMR-toepassingen een uitkomst voor ons, we werken graag samen met Anaspec.

- Loes - Overmeer & van Delft


Contact opnemen met Anaspec

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf