Taalkeuze:

Nieuws

Nieuw: DairyQuant GO

De DairyQuant GO is ontwikkeld om met een slim Pivette® systeem de dikke of dunne melk op te zuigen en het monster daarna direct in de verwarmde meetcel te plaatsen. De analyse kan dan direct worden uitgevoerd. Simpel, snel, geen cross-contaminatie en bijzonder effectief. De Pivette® wordt direct weggegooid en de volgende analyse kan al worden ingezet. 

Zo wordt het de operator die deze analyses uitvoerd gemakkelijk gemaakt, de analyses zijn nauwkeurig en ook mogelijk voor de niet standaard melkproducten. De unit is uitgerust met een zeer robuuste database, die eventueel op afstand via een remote server, App of Cloud toepassing kan worden gecontroleerd. De DairyQuant GO is onderdeel van het succesvolle Quant platform en is voor de zuivelsector ook geschikt voor melkpoeders, boter en kaasproducten. Neemt u ook het 10 jarig onderhoudsvrije werken met de Quant in ogenschouw. Analyses uitvoeren op dit Quant platform betekent dus geld verdienen! Zo hebben wij onder andere ook voor de mengvoeder, ruwvoeder, biodiesel en eetbare oliën en vetten complete FT-NIR oplossingen voor u. Robuuste ijklijnen worden ontwikkeld bij de bekende primaire branche gerelateerde laboratoria, die eveneens dagelijks met het Quant platform werken. 

U kunt een aanvraag indienen om met één van onze vertegenwoordigers hierover eens van gedachten te wisselen en mogelijk ook een demonstratie voor uw toepassing afspreken. 

Terug

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf