Taalkeuze:

Nieuws

Meten tijdens de productie van chips

Met de volledige ZEISS Corona®-processpectrometer:

één apparaat – een onbeperkt aantal parameters om te meten.

Het ZEISS Corona®-proces analysesysteen kan tegelijkertijd de enorme hoeveelheid aan data evalueren die beschikbaar zijn in het golflengtebereik van 380 tot 1.650 nm.

Bij andere meetmethoden moeten de filters of zelfs het apparaat zelf worden aangepast. De Zeiss processpectrometer kan tegelijk parameters meten zoals vocht, eiwit, vet, kleur, zout, specerijen en Agtron-waarde.

Dit garandeert een snelle en nauwkeurige inspectie van alle belangrijke kwaliteitsparameters in het productieproces. Realtime! 

Optimaliseer productiekosten, reduceer productieprocessen en bespaar energie.

Terug

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf