Taalkeuze:

Nieuws

In-line meten, dat kan!!

Q-Interline met de FTNIR techniek kan in een procesleiding op 5 verschillende manieren een analyse doen in voedsel, zoals boter, mozzarella, chocolade, melk- en eipoeder, vismeel, melk, wei, oliën en vele andere producten. Twee meetpunten kunnen ook gekoppeld worden aan één besturingsunit (HMI).

Parameters die gemeten kunnen worden zijn onder andere vocht, suiker, zout, vet, eiwitten, pH, lactose en meer parameters op aanvraag. Gelijktijdig meten en continue! 

  

 

Zeiss kan met de Corona extreme, met Diode Array NIR techniek, direct in een pijplijn of stortkoker meten. Producten als granen, zaden, korrels en poeders zijn uitstekend te meten op parameters zoals vocht, vet, eiwitten,zetmeel, olie en vezels.

     

Zeiss kan met de Corona Process, ook met Diode Array NIR techniek, boven de lopende band of naast een verticale product stroom meten. Snacks van aardappel- en maisproducten, kaas, koffie, graan, suikerbietenpulp en nog veel meer producten zijn zeer goed te meten op parameters zoals vocht, eiwitten, vet, zout, kruiden, suikers en kleur. Met de turnstep unit kunnen ook analyses naast het proces worden uitgevoerd.

   

Wilt u een oplossing voor een of meerdere analyses in uw proces? Laat het ons weten. Wij zoeken de mogelijkheden voor u uit!  

Terug

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf