Specifieke zuiveltoepassingen

Anaspec Solutions heeft een grote range analyse apparatuur voor de voeding en zuivel industrie zoals FTNIR, NMR, deeltjesgroote en vorm, zetapontentiaal, primaire natchemische en complete geautomatiseerde instrumentatie. Speciaal voor de zuivelindustrie kunnen wij gespecialiseerde instrumenten voor fermentatie and stolling. Beide technologieën zijn ontwikkeld door het Institut National de la Recherche Agronomique (INRA). Dit genomineerde Franse instituut heeft, samen met andere instituten, nauwe samenwerkingsverbanden met het Nederlands Instituut voor Zuivel Onderzoek in Nederland (NIZO).

CINAC controleert de fermentatie

Het Cinac systeem controleert continu lactic fermentation acid forming activiteit. The monitoring is carried out through simultaneous observation of pH and temperature evolution in several samples. Lees verder

De Coagulation manager

De Optigraph is ontwikkeld om verschillende metingen te verrichten zoals het bepalen van de toevoegingen voor stremsels, stollingskenmerken, karakterisering en vorming van wrongel en de stevigheid van melk waarbij gebruik wordt gemaakt van Nabij infrarood technologie —alles in real-time.
Tot aan 10 monsters kunnen tegelijkertijd gemeten worden in 10 ml meetcellen. Temperatuur stabilisatie van de meetcellen kan gevarieerd worden tussen 25° en 45°C. Voor iedere meting volgt het instrument een automatische calibratie cyclus om de kwaliteit en nauwkeurigheid van iedere meting te garanderen.
De Optigraph heeft geen bewegende onderdelen en alleen de meetcel moet worden schoongemaakt na iedere meting. Lees verder
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer