QPAoil

De proces NIR systemen zijn ontwikkeld om continu het productieproces te kunnen sturen op de belangrijkste eigenschappen in het proces. Directe aansturing na meting van bepaalde cruciale eigenschappen in de eetbare oliën maken het productie proces zeer efficiënt. The proces NI|R systemen werken met een meeteenheid die is geïntegreerd in het proces en ingebouwd in het bestaande leidingwerk. |De meeteenheid wordt met optische kabels verbonden met de NIR spectrometer.

QPAoil

De QPAoil is een proces analyser die in staat is om eetbare oliën en vetten on-line te meten. Het systeem is standaard uitgerust met een bypass om de temperatuur te stabiliseren. Deze configuratie is de meest optimale en nauwkeurige. Het alternatief is om een meetsensor in te bouwen en direct te meten.

Door gebruik te maken van de QPAoil wordt het productieproces sterk geoptimaliseerd. On-line analyses tijdens het proces kunnen ertoe leiden dat de batch eerder klaar is om direct daarna weer een andere batch op te starten.

De QPAoil staat garant voor een snelle terugverdientijd. Indien men de modellen van de Lipid Quant direct inzet in de QPAoil is een snelle integratie van het on-line systeem een feit. In bepaalde gevallen kan het advies zijn om de DA systemen in te zetten

Software

FTSW100 is een krachtige software, waarmee de meeteenheid, opnemen van spectra, uitvoeren van berekeningen en rapportage aan de gebruiker en het centrale system mede mogelijk gemaakt wordt. Deze software is ontwikkeld door het wereldwijd bekende ABB en is een begrip. Anaspec maakt gebruik van deze ervaringen.

Input/ Output and communication

Analoge en Digitale ingangs en uitgangssignalen (IO) via OPC, Modbus of mA/mVolt via CanBus worden door de FTSW100 software gesupport. Hiermee heeft de FTSW100 software alle mogelijkheden om met externe systemen als DCS, centrale servers, randapparatuur en visuele alarmen te werken.

Applicaties

Accessoires

Software

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer