SmartChem 600

De volautomatische, duurzame Smartchem is een Discreet Analyser. Deze analyseert tot 600 testen per uur in batch of random volgorde voor zowel  leiding-, afval-, proces- en zeewater als ook modder en slibdestructies.  De Smartchem 600 is in 2016 uitgebracht en is speciaal ontwikkeld voor laboratoria met grote hoeveelheden monsters. De Smartchem 600 is net zoals de Smartchem 200 uitvoerbaar met 10 mm optische weglengte voor een verhoogde meetnauwkeurigheid.

Een scala aan testen is mogelijk zoals chloride, ammonia, fosfaat, nitraat, nitriet, sulfaat, silicaat, cyanide en meer. Ook testen als hardheid en chemisch zuurstofverbruik. Voor de voedingsindustrie zijn testen zoals fructose, glucose en sucrose, zuurheid etc. mogelijk.

Vraag tevens naar de mogelijkheden van kant-en-klare reagentia.

Ook de Smartchem 600 heeft een “Cuvette Quality Assurance System” en de cadmium, inclusief ISE (pH, Redox en geleidbaarheid) modulemogelijkheid. De SmartChem 600 heeft 100 reagentia plaatsen en 200 monsterposities en een 6 mm of 10mm optische weglengte, repectievelijk met een resolutie van 0.0005 ABS of 0.0001 ABS.  

De zeer robuuste robotica heeft een zeer precieze monstername, regelt automatisch het niveau van het monster en verwarmt automatisch de monsters en reagentia voor.

De Smartchem van de 2e generatie is geen doorstroom flowcell analyser, maar een echte discreet analyser. De Smartchem technologie voldoet aan de NEN6604 norm.

Functionaliteit

Zie de SmartChem in werking in onderstaande demonstratiefilm:
 De Smartchem wordt tevens in de volgende uitvoeringen geleverd:

Smartchem 140 tot 140 testen per uur
Smartchem 200 tot 200 testen per uur
Smartchem 300 tot 300 testen per uur

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer