SmartChem 450

De volautomatische, duurzame Smartchem is een Discreet Analyser. Deze analyseert tot 450 testen per uur in batch of random volgorde voor zowel  leiding-, afval-, proces- en zeewater als ook modder en slibdestructies.  De Smartchem 450 is in 2008 uitgebracht en is speciaal ontwikkeld voor laboratoria met grote hoeveelheden monsters.

Een scala aan testen is mogelijk zoals chloride, ammonia, fosfaat, nitraat, nitriet, sulfaat, silicaat, cyanide en meer. Ook testen als hardheid en chemisch zuurstofverbruik. Voor de voedingsindustrie zijn testen zoals fructose, glucose en sucrose, zuurheid etc. mogelijk.

Vraag tevens naar de mogelijkheden van kant-en-klare reagentia.

Ook de Smartchem 450 heeft een “Cuvette Quality Assurance System” en de cadmium modulemogelijkheid, maar heeft geen koelmogelijkheid. De SmartChem 450 heeft 24 reagentia plaatsen en 100 monsterposities en een 10 mm optische weglengte met een resolutie van 0.0001 ABS. Ter vergelijk heeft  de SmartChem 140 een optische weglengte van 6 mm met een resolutie van  0.0005 ABS.  

De zeer robuuste robotica heeft een zeer precieze monster name, regelt automatisch het niveau van het monster en verwarmt automatisch de monsters en reagentia voor.

De Smartchem van de 2e generatie is geen doorstroom flowcell analyser, maar een echte discreet analyser. De Smartchem technologie voldoet aan de NEN6604 norm.

Functionaliteit

 De Smartchem wordt tevens in de volgende uitvoeringen geleverd:

Smartchem 140 tot 140 testen per uur
Smartchem 200 tot 200 testen per uur
Smartchem 600 tot 600 testen per uur

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer