SmartChem 200

De volautomatische, duurzame SmartChem is een Discreet Analyser. Deze analyseert tot 200 testen per uur in batch of random volgorde voor zowel  leiding-, afval-, proces- en zeewater als ook modder en slibdestructies.

Een scala aan testen is mogelijk zoals chloride, ammonia, fosfaat, nitraat, nitriet, sulfaat, silicaat, cyanide en meer. Ook testen als hardheid en chemisch zuurstofverbruik. Voor de voedingsindustrie zijn testen zoals fructose, glucose en sucrose, zuurheid etc. mogelijk.

Vraag tevens naar de mogelijkheden van kant-en-klare reagentia.

Ook de Smartchem 200 heeft een “Cuvette Quality Assurance System” en een cadmium modulemogelijkheid en een koelmogelijkheid. De SmartChem 200 heeft 16 reagentia plaatsen en 126 monsterposities en is uniek in zijn soort met een 10 mm optische weglengte met een resolutie van 0.0001 ABS. Ter vergelijking hebben de SmartChem 140 en 300 een optische weglengte van 6mm met een resolutie van 0.0005 ABS.  

De zeer robuuste robotica heeft een zeer precieze monster name, regelt automatisch het niveau van het monster en verwarmt automatisch de monsters en reagentia voor.

De SmartChem van de 2e generatie is geen doorstroom flowcell analyser, maar een echte discreet analyser. |De unit is uit te breiden met de ISE module voor pH, redox and conductiviteit metingen.

Mochten deze uitgebreide mogelijkheden niet nodig zijn, dan kan er een Smartchem 170 worden geconfigureerd. Deze versie heeft iets minder capaciteit en zal lager in aanschaf  zijn dan de Smartchem 200.  De Smartchem techniek voldoet aan de NEN6604 norm. 

Functionaliteit

Daarnaast wordt de Smartchem serie in de volgende uitvoeringen geleverd:

SmartChem 140 tot 140 testen per uur
SmartChem 300 tot 300 testen per uur
SmartChem 600 tot 600 testen per uur

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer