SmartChem 140

De volautomatische, duurzame Smartchem 140 is een Discreet Analyser. Deze analyseert tot 140 testen per uur in batch of random volgorde voor zowel leiding-, afval-, proces- en zeewater als ook modder en slibdestructies.  De Smartchem 140 is na het succes van de Smartchem 200 uitgebracht om ook in kleinere laboratoria toegepast te kunnen worden.

Een scala aan testen is mogelijk zoals chloride, ammonia, fosfaat, nitraat, nitriet, sulfaat, silicaat, cyanide en meer. Ook testen als hardheid en chemisch zuurstofverbruik zijn mogelijk. Voor de voedingsindustrie zijn testen zoals fructose, glucose en sucrose en zuurheid mogelijk.

Vraag tevens naar de mogelijkheden van kant-en-klare reagentia.

Ook de Smartchem 140 heeft een “Cuvette Quality Assurance System” en de cadmium modulemogelijkheid, maar heeft geen koelmogelijkheid. De Smartchem 140 heeft 24 reagentia plaatsen en 64 monsterposities een 6 mm optische weglengte met een resolutie van 0.0005 ABS. Ter vergelijk heeft de Smartchem 200 een optische weglengte van 10mm met een resolutie van  0.0001 ABS.  

De zeer robuuste robotica heeft een zeer precieze monster name, regelt automatisch het niveau van het monster en verwarmt automatisch de monsters en reagentia voor.

De Smartchem van de 2e generatie  is geen doorstroom flowcell analyser, maar een echte discreet analyser. De Smartchem techniek voldoet aan de NEN6604 norm.

Functionaliteit

Deze wordt tevens in de volgende uitvoeringen geleverd:

Smartchem 200 tot 200 testen per uur
Smartchem 300 tot 300 testen per uur
Smartchem 600 tot 600 testen per uur

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer