Proxima

De continue flow (of ook wel segmented flow) analysers geven een werkelijk volledige automatisering van uw analyse. Deze techniek maakt automatische verdunning, vooraf of achteraf, van monsters die buiten het bereik vallen, automatische voorbereiden van de standaarden, cadmium reductie van NOx, Inline dialyse, UV-destructie, destillatie etc. De Proxima is de meest economische Multi-parameteroplossing en is uitbreidbaar tot 5 simultanekanalen. Dit is de perfecte mix tussen traditionele technieken en de nieuwste technologie. De technologie is gebaseerd op de Futura, zodat niet wordt ingeboet op de analytische mogelijkheden. Ook bij de Proxima worden de reagentia, net als bij de Futura, netjes en veilig in de lade onder het instrument opgeborgen.

Manifolds kunnen nog altijd handmatig worden omgewisseld voor het verkrijgen van meer parameters. De Proxima is compact van opzet en heeft een macroflowcapaciteit, maar ook de microflowcapaciteit voor het reduceren van het verbruik in reagentia. Hierdoor kan bij een 5 kanaalssysteem een maximum van 500 analyses per uur worden gerealiseerd.

De automatisch lekdetectie, opstart- en shut-downfunctie is programmeerbaar en kan zonder interventie plaatsvinden. Bij de shut-downfunctie worden zelfs de pompslangetjes ontgrendeld, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd. De Futura biedt u de ideale oplossing voor een zeer groot aantal toepassingen, die allemaal in overeenstemming zijn met de meest populaire, internationale voorschriften en normen.

De laatste technologische ontwikkelingen (detectoren, cellen en elektronica) hebben de continue flowtechnologie een nieuwe impuls gegeven. De Futura analysers in het bijzonder, welke extreem lage detectielimieten heeft, terwijl het meetbereik juist groter wordt. Dit reduceert de noodzaak van verdunnen, waardoor de doorstroomsnelheid van monsters wordt verhoogd.

Er is een volledige flexibiliteit tussen de Micro- en Macroflow of een combinatie daarvan. Hierbij behoren verschillende weglengten, detector, de-bubbling technieken en dual-rangemethoden  tot de mogelijkheden.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer