Futura

De continue flow of segmented flowanalysers geven een werkelijke, volledige automatisering van uw analyse. Met deze techniek is automatische verdunning, vooraf of achteraf, van monsters die buiten het bereik vallen; automatisch voorbereiden van de standaarden, cadmium reductie van NOx; Inline dialyse; UV-destructie; destillatie etc. allemaal mogelijk.

De modulaire opbouw en het optimaliseren van elke afzonderlijke stap van deze techniek, maakt het dat elke Futura analyser onafhankelijk werkt, maar gecombineerd kan worden tot een multiparametersysteem. U kunt deze later uitbreiden met één of meerdere (max. 12) consoles of in eerste instantie de manifolds handmatig omwisselen. Bij meerdere consoles krijgt u dus een Multi-redundant systeem en wordt uw bedrijfszekerheid gewaarborgd. De automatisch opstart- en shutdownfunctie is programmeerbaar en vind zonder interventie plaats. Bij de shutdownfunctie worden zelfs de pompslangetjes ontgrendeld, waardoor de levensduur sterk wordt verlengd. De Futura biedt u de ideale oplossing voor een zeer groot aantal toepassingen, die allemaal in overeenstemming zijn met de meest populaire, internationale voorschriften en normen.De laatste technologische ontwikkelingen (detectoren, cellen en elektronica) hebben de continue flowtechnologie een nieuwe impuls gegeven. De Futura analysers in het bijzonder, omdat deze extreem lage detectielimieten heeft, terwijl het meetbereik juist groter wordt. Dit reduceert de noodzaak van verdunnen, waardoor de doorstroomsnelheid van monsters wordt verhoogd.

Er is een volledige flexibiliteit tussen de Micro- en Macroflow of een combinatie daarvan. Hierbij behoren verschillende weglengten, detector, de-bubbling technieken en dualrangemethoden  tot de mogelijkheden. De reagentia worden bij de Futura netjes en veilig in de lade onder het instrument opgeborgen.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer