Zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft Anaspec instrumenten om diverse parameters te bepalen. Zo kan met een NMR snel vet of het vast vetgehalte worden bepaald en met een FTNIR chemische parameters als vet, vocht, as en droge stof. 
Bij onze online FTNIR-oplossingen maken wij als enige firma gebruik van teflon in plaats van glas, kwarts of saffier.
De continu flow en discrete analysers kunnen, net als de primaire, natchemische technieken, parameters, chemisch of enzymatisch, snel bepalen. Dit gebeurt via colorimetrie in melk, melkpoeder, boter etc.
Wij kunnen ook diverse fysische eigenschappen bepalen zoals de deeltjesgrootte, vorm en zetapotentiaal.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

           

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer