Referenties

Aveve

 

 

 

 

De Groep AVEVE onderscheidt zich door onvoorwaardelijk te blijven geloven in de toekomst van de land- en tuinbouw. De winsten binnen de groep investeren we in:

infrastructuur
innovatie
onderzoek en ontwikkeling.

Aan het begin van deze eeuw hebben boeren, bedrijven en consumenten meer dan ooit nood aan een betrouwbare partner. Deze partner vinden ze bij de Groep AVEVE. Door ons grondig inzicht in de noden van de klanten, helpen we hen de vele uitdagingen het hoofd te bieden.

AVEVE staat voor een resultaatgerichte aanpak. We leggen de nodige flexibiliteit, doorzetting en dynamisch ondernemerschap aan de dag om oplossingen te vinden voor nieuwe uitdagingen. Van vandaag én morgen.

Deze filosofie staat direct in lijn met Anaspec Solutions. Het grote laboratorium van AVEVE in Merksem is overgegaan in 2010 van NIR naar de nieuwe AgriQuant FT-NIR spectrometer. Inmiddels werd het systeem uitgebreid met een Lipid Quant module om vetten en olien te kunnen meten. Met de support, voornamelijk via teamviewer, is men zeer tevreden. Inmiddels zijn de ijklijnen ook via de Cloud beschikbaar voor de AgriQuant FT-NIR spectrometer en verstevigen de innovaties naar de toekomst toe.

 

 


Uniper

Uniper is een internationale energie leverancier met ongeveer 14.000 medewerkers actief in meer dan 40 landen. Uniper behoort tot de grote produktie – en leveringsbedrijven van energie in Europa.

Met name op de Maasvlakte waar Maasvlakte Power Plant 3 (MPP3) moet worden aangepast aan de nieuwe duurzaamheidscriteria voor 2020. MPP3 gaat over naar biomassa en andere nieuwe vormen van energie opwekking.

Anaspec Solutions deed een inventarisatie voor nieuwe analyse technieken met het oog op deze veranderingen. FT-NIR spectrometrie en Thermische instrumentatie voldeden aan de efficiency omslag en dragen eveneens bij aan de nieuwe duurzaamheidscriteria opgelegd door de overheid voor de MPP3. Beide technieken werden intensief getest en inmiddels wordt de TGA van Linseis ingezet bij de snellere analyse in vliegas. Tijdwinst en productie winst worden met de TGA van Linseis bereikt.

De interne validatie van de TGA van Linseis werd samen met Anaspec Solutions naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Anaspec Solutions heeft ook recent een nieuw onderzoekstraject opgestart voor diverse andere nieuwe methodes. Door gebruik te maken van het eigen applicatie labotorium en geruime kennis van FT_NIR en van de toepassing is Anaspec Solutions optimaal in staat om de juiste adviezen voor het laboratorium van Uniper naar de toekomst toe te kunnen geven.


Barenbrug Research

 

 

De Koninklijke Barenbrug Groep is een wereldwijd toonaangevend in recreatie gewassen, voedergrassen en vlinderbloemige voedergrassen.

Barenbrug levert regelmatig grasvelden voor grote belangrijke sportevenementen zoals het  wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Voor het ontwikkelen van nieuwe voedergrassen gebruiken we de nieuwste technieken, waaronder de AgriQuant FT-NIR om de verteerbaarheid en andere kwaliteitseigenschappen van het verse gras te kunnen bepalen. Met de ingebruikname van de AgriQuant FT-NIR is malen nu overbodig geworden en kunnen we nu ook steeds de ijklijnen verder optimaliseren.

De expertise en de samenwerking met NutriCcntrol en van Anaspec Solutions worden als belangrijke factor genoemd voor de samenwerking. 

 


Groen Agro Control

Groen Agro Control is actief op het gebied van tuinbouw, groenten en fruit en voedsel­veiligheid. De koppeling tussen laboratoriumanalyses en specifieke expertise van hun specialisten resulteert in de ontwikkeling van effectieve en innovatieve oplossingen. De diensten zijn gericht op twee centrale thema's: (1) Optimalisatie van productie en kwaliteit. (2) Optimalisatie van voedselveiligheid.

Voor een verdere verbetering van de dienstverlening is onlangs bij Anaspec Solutions een AgriQuant FT-NIR aangeschaft. Verscheidene analyses die in het laboratorium worden gedaan kunnen sneller worden uitgevoerd door dit apparaat te gebruiken.


Odisee

Odisee is een Vlaamse hogeschool, lid van de Associatie Katholieke Universiteit Leuven. Odisee ontstond op 1 januari 2014 door de fusie van de Hogeschool-Universiteit Brussel met de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven. Met ongeveer 10.500 studenten is Odisee University College bij de grootste onderwijsinstellingen van Vlaanderen. Odisee heeft campussen in Brussel, Aalst, Gent en Sint-Niklaas en biedt tal van professionele opleidingen aan in zes studiegebieden. Meer info op http://www.odisee.be.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service van de firma Anaspec Solutions die steeds een snel antwoord biedt op onze vragen en indien noodzakelijk goede oplossingen voorstelt.


NXP

NXP Semiconductors is de voormalige halfgeleiderdivisie van Philips. De letters NXP staan voor Next eXPerience. NXP is een wereldwijd opererende firma met vestigingen in 25 landen en met het hoofdkantoor in Eindhoven (HTC), Nederland. In 2010 ging NXP naar de beurs. Bij het productiecentrum in Nijmegen werkten in 2015 ca. 900 medewerkers. NXP maakt chips voor o.a. mobiele telefoons en voor de automotive industrie.

 


Soudal

 Soudal N.V. is een vooraanstaand fabrikant van mastieken, lijmen en PU schuimen. De firma is opgericht in 1966 door de heer Vic Swerts en is nog steeds in familiehanden, onafhankelijk opererend van grote multinationale bedrijven, met hoofdzetel in Turnhout.
 


Orffa

Orffa is begonnen als een familiebedrijf, met de eerste wortels in 1967, en kende een enorme groei door de jaren heen. Orffa International is nu een marktleider in marketing en sales, en vertegenwoordigt wereldwijd grote leveranciers in Human Pharmaceuticals, Animal Health en Nutrition products.


Mora Productie B.V.

Mora Productie B.V. ontwikkelt en produceert diepvriessnacks. Het bedrijf is in 1960 opgericht door Marcel Mourmans en zijn vrouw Robby Ramaekers. In 1995 is het bedrijf verkocht aan Unilever en maakt sinds 2006 deel uit van Ad van Geloven B.V.


Walkro International

Walkro International met 250 man personeel en 7 locaties als Europa's grootste particuliere champignoncompostbedrijf met een wekelijkse productie van ruim 8.000 ton fase 3 compost. Kwaliteit staat voor Walkro hoog in het vaandel, waarbij continuïteit van de champignonnen productieopbrengst in een natuurproduct gewaarborgd moet blijven. 


BLGG AgroXpertus

BLGG AgroXpertus is een innovatieve kennisbron voor ondernemers die streven naar productiezekerheid en rendementsverbetering bij de productie van voedsel, bloemen en planten. BLGG AgroXpertus biedt daartoe wereldwijd monstername, analyse en advies aan via eigen vestigingen en/of een mondiaal netwerk aan gelieerde bedrijven.


VIV Buisman

Onder de naam VIV (Vreeland) specialiseerden zij zich in het produceren en verwerken van botervet en aan botervet gerelateerde producten. Onder de naam Royal Buisman zijn ze expert geworden in het maken van boter, al sinds 1868. Op 1 januari 2009 leidde de officiële fusie van Royal Buisman en VIV Vreeland tot een nieuw bedrijf: Royal VIV Buisman.


UCO Kampen BV

UCO Kampen BV is 40 jaar geleden opgericht door Barend Vierhouten en is inmiddels uitgegroeid tot een van de modernste vetverwerkers van Nederland. UCO Kampen BV in Kampen verwerkt gebruikte plantaardige oliën en vetten uit de horeca en industrie.


CSK Food Enrichment

CSK Food Enrichment levert ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie met het accent op zuivel. Met een trackrecord van meer dan 100 jaar in de Nederlandse zuivel is CSK inmiddels uitgegroeid tot een internationale business-to-business speler met verkoopkantoren in Polen, Oekraïne - Hongarije en Frankrijk. 


DLV Belgium

DLV Belgium werd in 1996 opgericht door Dirk Coucke, als een bouwadviesbureau voor bedrijven in de agrarische sector. Al snel groeide het aantal medewerkers van 1 tot een 100-tal momenteel. Ook het soort advies werd uitgebreid met een hele waaier aan adviesproducten, zoals bouw, milieu, bodem, kwaliteit, energie, teeltadvies en fiscaal advies. 


Koninklijke De Kuyper B.V.

Koninklijke De Kuyper B.V. is een innovatief en internationaal werkende producent en verkoper van alcoholhoudende dranken, gericht op een breed assortiment merkproducten van zeer hoog kwaliteitsniveau. De Kuyper is in 1695 opgericht en is sindsdien volledig een familiebedrijf.


FMC Technologies

FMC Technologies is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor de energie-industrie. Het bedrijf heeft ongeveer 12.500 medewerkers en 27 fabrieken in 16 landen. 


Yara Sluiskil B.V.

Yara Sluiskil B.V., dochter van het Noorse Yara International A.S.A. produceert stikstofhoudende meststoffen en chemicaliën voor o.a. milieutoepassingen en toepassing in de voedingsindustrie. Yara Sluiskil heeft de grootste productiecapaciteit aan ammoniak en nitraathoudende meststoffen in Europa. 


Kisuma Chemicals BV (KCBV)

Kisuma Chemicals BV (KCBV) is opgericht in december 1997 met als doel het produceren, verwerken, distribueren, exporteren en importeren van industriële chemicaliën, reagentia en producten. 


Synvolux

Synvolux Therapeutics BV. produceert en verkoopt transfectie reagentia voor DNA, RNA, siRNA en eiwitten sinds 2002. Meer informatie over de producten vindt u op de website www.synvolux.nl. Synvolux is gevestigd in Groningen, Nederland. 


Mesa+

At the MESA+ Institute for Nanotechnology, University of Twente, we use the Linseis LSR-3 Seebeck Coefficient & Electric Resistivity measurement system intensively as part of the research in the Inorganic Materials Science group on "Efficient energy harvesting by nano- structured thermoelectric materials", supervised by dr. Mark Huijben.


Waterschap Regge en Dinkel

Waterschap Regge en Dinkel is een overheid, net zoals het Rijk, een provincie of een gemeente. Het waterschap zorgt overal en altijd voor de juiste hoeveelheid water van een goede kwaliteit. Als waterschap Regge en Dinkel zorgen we voor de opvang en doorstroom van water in sloten, beken en vijvers. 


Astro Agro Trade BV (AATBV)

Astro Agro Trade BV (AATBV) is een handelsfirma gespecialiseerd in de levering van ingrediënten voor de petfood industrie. De oprichters, de heren de Lege en Kleinjan hebben hun kennis samengevoegd en sindsdien is er sprake van een continue groei. Om de snelheid en de kwaliteit van de binnenkomende grondstoffen te verbeteren is Anaspec Solutions in 2009 benaderd om hierin advies te geven. 


Crystal

Crystal is in 2001 opgericht door Loek Stroeken. Hij produceert colloïdaal zilver, goud, koper, platina, iridium, zink en silica om de gezondheid te ondersteunen. Hij gelooft in de zuiverende, helende werking hiervan en dat het de gezondheid ondersteunt en het immuunsysteem versterkt. 


deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

           

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer