UniQuant

De Quant is ontwikkeld voor een snelle, niet destructieve analyses. De Quant is net als zijn voorganger de Flex serie zeer betrouwbaar en constant, echter de Quant is nu onderhoudsvrij en heeft een hogere signaal/ruis verhouding. In de Quant wordt gebruik gemaakt van een elektronisch gestabiliseerde, keramische NIR bron, waarmee de levensduur van de NIR bron tot ±10 jaar is verlengd. De voormalige He-Ne lasers zijn vervangen door solid state lasers. De Quant is uitgevoerd met de zeer gebruikersvriendelijke software InfraQuant. Infraquant is een veilige keus voor de toekomst en gebaseerd op Microsoft.NET en WPF. Alle data worden opgeslagen in SQL databases. . InfraQuant kan hierdoor makkelijk in een LIMS worden geïntegreerd.

De UniQuant is breed inzetbaar. De UniQuant wordt gebruikt met onze optical interface QIA1250 in combinatie met optische kabels, echter in onze andere accessoires kunnen ook op de UniQuant worden gebruikt. Daarnaast kunnen onze diverse detectoren DTGS, InAs en InGaAs worden ingezet, naarmate de toepassing een hogere gevoeligheid eist. Verder zijn verschillende meetprobes in reflectie of transmissie toepasbaar.

Indien de modellen met de Multipurpose Quant zijn ontwikkeld zijn deze één op één inzetbaar voor het productieproces.

Applicaties

Accessoires

Software

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer