MB3600

Deze MB3600 is de opvolger van de beroemde Bomem MB160 en ABB FTLA2000-160 series, die inmiddels bij duizenden gebruikers wereldwijd dagelijks wordt gebruikt. Vele gebruikers staan nog steeds versteld van de betrouwbaarheid en stabiliteit van deze interferometer. MB staat voor Michelson Bomem interferometer, welke ABB Bomem steeds verder heeft ontwikkeld. De nieuwe interferometer heeft nog betere specificaties ten opzichte van de vorige MB-serie. De nieuwe spectrometer is modulair van opbouw en heeft voor de eerste 10 jaar geen gepland onderhoud. Met het software pakket Horizon Quantify zijn de kwantitatieve methodes te ontwikkelen.

De MB3600 wordt gebruikt voor het meten van zowel vloeibare, pasteuze als poedervormige producten in zowel de petro(chemische), automotive industrie, farmaceutische en papierindustrie.

De NIR-bron is vernieuwd en door gebruik te maken van een elektronisch gestabiliseerde, keramische warmtespiraal is de levensduur van de NIR-bron ±10 jaar. De voorheen gebruikte He-Ne lasers zijn vervangen voor solid-state lasers, welke al jaren met succes gebruikt worden in onze laserdiffractiesystemen van Microtrac. Deze hoeven nooit te worden vervangen. Bestaande gebruikers van de MB160-serie kunnen de huidige accessoires gewoon blijven gebruiken op de nieuwe MB3600. Een onderhoudsvrij analysesysteem is de wens van iedere lab- en/of productiemanager en is nu beschikbaar geworden.

Applicaties

Accessoires

Software Horizon

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer