FoodQuant-B

De Quant is ontwikkeld voor een snelle, niet destructieve analyses. De Quant is, net als zijn voorganger de Flex serie, zeer betrouwbaar en constant. Echter de Quant is nu onderhoudsvrij en heeft een hogere signaal/ruis verhouding. In de Quant wordt gebruik gemaakt van een elektronisch gestabiliseerde, keramische NIR bron, waarmee de levensduur van de NIR bron tot ±10 jaar is verlengd. De voormalige He-Ne lasers zijn vervangen door solid state lasers.

De Quant is uitgevoerd met de zeer gebruikersvriendelijke software InfraQuant. Infraquant is een veilige keus voor de toekomst en gebaseerd op Microsoft.NET en WPF. Alle data worden opgeslagen in SQL databases.InfraQuant kan hierdoor eenvoudig in een LIMS worden geïntegreerd

De FoodQuant is ontwikkeld voor de pasta of emulsieachtige voedingsproducten zoals boter, margarine, pindakaas, mayonaise, vlees, smeerkaas, mozzarella en kwark.

De tefloncup is op dusdanige wijze aangepast dat men het monster er eenvoudig in kan smeren en is eenvoudig schoon te maken. De tefloncup wordt geroteerd om een groter oppervlak vanaf de bovenkant in te scannen. Door vanaf de bovenkant in te scannen, worden restjes van het vorige monster nooit meegenomen. De meettijd is minder dan 1 minuut.

Applicaties

Accessoires

Software 

Kijkt u hier voor een demonstratie van de FoodQuant-B

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer