FoodQuant-P

De Quant is ontwikkeld voor een snelle, niet destructieve analyses. De Quant is, net als zijn voorganger de Flex serie, zeer betrouwbaar en constant. Echter de Quant is nu onderhoudsvrij en heeft een hogere signaal/ruis verhouding. In de Quant wordt gebruik gemaakt van een elektronisch gestabiliseerde, keramische NIR bron, waarmee de levensduur van de NIR bron tot ±10 jaar is verlengd. De voormalige He-Ne lasers zijn vervangen door solid state lasers. De Quant is uitgevoerd met de zeer gebruikersvriendelijke software InfraQuant. Infraquant is een veilige keus voor de toekomst en gebaseerd op Microsoft..NET en WPF. Alle data worden opgeslagen in SQL databases. InfraQuant kan hierdoor eenvoudig in een LIMS worden geïntegreerd.

Voor de fijne poeders is de FoodQuant-P ontwikkeld. Voor bijvoorbeeld, meel, bloem, vleesbeendermeel, wei en melkpoeder kan in een teflon, plastic of glazen petrischaal zowel roterend als stationair geanalyseerd worden.

Applicaties

Accessoires

Software

Kijkt u hier voor een demonstratie van de FoodQuant-P

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

           

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer