FTNIR

FTNIR laboratorium en online oplossingen

Om primaire natchemische technieken te elimineren is een FTNIR dé keuze voor het laboratorium. De FTNIR is als kwalitatieve en kwantitatieve analyse instrument te gebruiken, zowel voor in het laboratorium als in het proces. Voor het laboratorium is de FTNIR tevens uit te breiden met een autosampler. De FTNIR is een non-destructieve analyse die overal in de industrie zeer interessante toepassingen kent. Ofwel zonder enige toepassingen van voorbewerking en/of chemicaliën kunnen meerdere parameters in één spectrum geanalyseerd worden. De methode is operator onafhankelijk, dus iedereen kan de analyse uitvoeren. De resultaten zijn direct door te linken naar een controlekamer of LIMS systeem.

De robuustheid van het apparaat heeft ertoe geleid dat deze reeds veelvuldig vlakbij de productie kan worden geplaatst, waarmee operators snel kunnen ingrijpen in het proces.

Onze technieken kunnen toegepast worden als een transmissie en reflectieanalyse, dat wil zeggen in vloeistoffen en poeders.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

         

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer

Brookhaven Instruments brengt de NanoBrook op de markt

Brookhaven Instruments heeft de NanoBrook geïntroduceerd voor de analyses in het nano bereik. Alles is nu compleet op het gebied van deeltjesanalyses. U kunt nu studies in peptides, RNA en andere biologische produkten uitvoeren. Kijk naar ons overzicht van onze deeltjes analyses. Voor de goede orde wijzen wij u erop dat wij soms ook in staat zijn om deeltjes analyses voor u uit te voeren in ons applicatie laboratorium.  

 

lees meer