Discrete autoanalyser

Sinds jaar en dag worden met name in de waterlaboratoria  geautomatiseerde analyse oplossingen veelvuldig toegepast. Drinkwater en afvalwater moeten dagelijks worden gecontroleerd en dus zijn de desbetreffende laboratoria hierop aangepast.

Voor de standaard parameters in water o.a. sulfiet, chloride , nitraat en nitriet worden momenteel nog de continu flow en ionchromatografische technieken ingezet. Deze technieken voldoen aan de verschillende NEN normen.

Bovenstaande technieken hebben veel onderhoud nodig en verbruiken vaak ook veel en schadelijke chemicaliën. Aangezien de overheden ook meer willen bijdragen aan een duurzamere samenleving kunnen discrete technieken hier een grote bijdrage aan leveren.

Discrete auto analysers hebben deze routinematige analysers sterk geautomatiseerd en reduceren de belasting op milieu aanzienlijk. Gescheiden en verminderde afvalstromen en naverante reducering van de gebruikersartikelen maken discrete technieken dus bijzonder aantrekkelijk en vormen een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Wij leveren de discrete auto analysers in de volgende uitvoeringen:

Smartchem 140 tot 140 testen per uur
Smartchem 200 tot 200 testen per uur
Smartchem 450 tot 450 testen per uur
Smartchem 600 tot 600 testen per uur

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

             

Smartchem 600

 

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer