Discrete autoanalyser

Sinds jaar en dag worden met name in de waterlaboratoria  geautomatiseerde analyse oplossingen veelvuldig toegepast. Drinkwater en afvalwater moeten dagelijks worden gecontroleerd en dus zijn de desbetreffende laboratoria hierop aangepast.

Voor de standaard parameters in water o.a. sulfiet, chloride , nitraat en nitriet worden momenteel nog de continu flow en ionchromatografische technieken ingezet. Deze technieken voldoen aan de verschillende NEN normen.

Bovenstaande technieken hebben veel onderhoud nodig en verbruiken vaak ook veel en schadelijke chemicaliën. Aangezien de overheden ook meer willen bijdragen aan een duurzamere samenleving kunnen discrete technieken hier een grote bijdrage aan leveren.

Discrete auto analysers hebben deze routinematige analysers sterk geautomatiseerd en reduceren de belasting op milieu aanzienlijk. Gescheiden en verminderde afvalstromen en naverante reducering van de gebruikersartikelen maken discrete technieken dus bijzonder aantrekkelijk en vormen een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Wij leveren de discrete auto analysers in de volgende uitvoeringen:

Smartchem 140 tot 140 testen per uur
Smartchem 200 tot 200 testen per uur
Smartchem 450 tot 450 testen per uur
Smartchem 600 tot 600 testen per uur

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

           

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer

Brookhaven Instruments brengt de NanoBrook op de markt

Brookhaven Instruments heeft de NanoBrook geïntroduceerd voor de analyses in het nano bereik. Alles is nu compleet op het gebied van deeltjesanalyses. U kunt nu studies in peptides, RNA en andere biologische produkten uitvoeren. Kijk naar ons overzicht van onze deeltjes analyses. Voor de goede orde wijzen wij u erop dat wij soms ook in staat zijn om deeltjes analyses voor u uit te voeren in ons applicatie laboratorium.  

 

lees meer