Deeltjesgrootte verdeling en vorm (morfologie)

Voor vloeistoffen en poeders in een meetbereik van 0,1 µm tot 3600 µm.

Met de nieuwe Eyetech introduceert Anaspec Solutions een nieuw concept voor deeltjesgrootte en vorm analyse. De Eyetech is ontwikkeld voor QA/QC, procescontrole en onderzoekslaboratoria. De nieuwe Eyetech combineert twee meetmethoden in 1 apparaat. Deze revolutionaire techniek staat bekend als laser obscuration time (LOT) en de vormanalyse is gestandaardiseerd onder ISO/CD 9276-6. Deeltjes vanaf 0,5 um tot 3600 um  worden gemeten door een roterende laser voor een accurate deeltjesanalyse.

Tegelijkertijd worden beeldanalyses via de CCD camera met ingebouwde DSC software uitgevoerd. De software voldoet aan 21CFR part 11 en stelt u in staat om data te filtreren, her te berekenen en video opnamen te her-analyseren. De Eyetech stelt u in staat om uw horizon te verbreden op deeltjesgrootte techniek. Wij bieden u de mogelijkheid om dit fenomeen in ons applicatie laboratorium te bekijken en de meerwaarde ervan te beoordelen ten opzichte van de bestaande laserdiffractie technieken.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.        

         

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer

Smartchem 600

 

 

lees meer