NMR

Iedere MQC-unit wordt standaard uitgerust met MultiQuant, EasyCal en RI-Analysis. Easycal dient er voor om kalibraties eenvoudig zelf uit te voeren. Vaak volstaat voor een eenvoudige matrix een éénpuntskalibratie al door de pure olie te nemen, maar meerpuntskalibraties zijn ook mogelijk. Dit is één van de voordelen van de NMR techniek. Met MultiQuant wordt middels deze kalibratie een standaardprocedure geconfigureerd. Het voordeel van de NMR techniek is dat er geen oplosmiddelen meer aan te pas komen en de analyse onafhankelijk is van de uitvoerende laborant en de analysetijd is snel.
RI-analysis wordt gebruikt om de status van het instrument na te gaan. Het regelmatig schoonmaken van de ventilatoren, zoals bij computers gebruikelijk, is het enige onderhoud wat de unit vergt.Deze benchtop NMR is uitgerust met een geïntegreerde standaard Windows PC moederbord. Daarnaast is de ingebouwde computer uitgerust met standaard ethernet en USB-poorten, die het mogelijk maken om data extern op te kunnen slaan. De magneet wordt zeer nauwkeurig op 40 °C gethermostreerd. Voor verschillende toepassingen is het ook mogelijk om andere probes te gebruiken. De probe is ook makkelijk schoon te maken indien er gemorst is met monsters.
Als gebruiker word je via lichtsignalen begeleidt in welke status het monster zich bevindt. Knipperend oranje om aan te geven dat het monster geplaatst kan worden, vervolgens rood tijdens meting en knipperend blauw wanneer de meting afgelopen is. Deze controle door het systeem wordt in de praktijk als zeer prettig ervaren. De MQC-systemen worden kant-en-klaar afgeleverd. Eventueel worden indien nodig, standaarden en/of accessoires om het monster voor te bereiden meegeleverd. In het overzicht van de toepassingen zijn de complete configuraties bij de verschillende toepassingen duidelijk te onderscheiden.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer