Anaspec Solutions B.V.

Anaspec Solutions B.V.  is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, ABB BV, Specfit, Magritek, Q-Interline SA, Behr GmbH.

Anaspec Solutions B.V.  is een leverancier van kwalitatief hoogstaande lab- en procesapparatuur en is opgericht eind 2004, door twee ondernemers met ieder hun specifieke achtergrond en kennis. De combinatie van deze twee, brengt (proces)technische, statistische en commerciële kennis samen. Beide ondernemers hebben in hun ruim 20 jarige werkervaring een enorm netwerk opgebouwd, hetgeen op een efficiënte wijze binnen de onderneming wordt toegepast en zo optimaal mogelijk wordt benut. Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Met recht van A tot Z.

Kijk onder referenties naar de meningen over Anaspec van onze klanten

 

Onze fabrieken en partners:

 

(www.Q-Interline.com)

Q-Interline is de innovatieve OEM-partner van ABB. Q-Interline heeft, specifiek voor de voeding- en zuivelindustrie, de operatorsoftware InfraQuant ontwikkeld met daarnaast nieuwe accessoires. De fiber optic interface; de roterende, grotere diameterpot en de petrischaal; de Dairy cup en voor procesapplicaties de op teflongebaseerde (dus geen glas in uw proces) technieken, zijn hier voorbeelden van.ABB Measurements Products ( www.abb.nl)

Ruim 40 jaar ervaring heeft geleid tot de meest stabiele en robuuste FTNIR spectrofotometer op de wereld. Het hart van de spectrometer, de gepatenteerde 'Wishbone' interferometer is door de fabriek ABB (voormalig Bomem) begin jaren 70 ontwikkeld. Sinds de nieuwe series op de markt zijn, vermelden wij met trots dat er voor de eerste 10 jaar geen onderhoud nodig is. Systemen van ouder dan 15 jaar, voldoen nog steeds aan de nauwgezette fabrieksspecificaties.
ABB ontwikkelt en fabriceert analysers voor de laboratorium- en procesindustrie. Voor de installatie en service kunt u bij ABB zelf of bij Anaspec Solutions terecht. Sinds het begin van 2011 is een samenwerkingsovereenkomst tussen ABB en Anaspec Solutions getekend om hun positie op de analysemarkt te versterken. Anaspec Solutions gaat als partner van ABB in de Benelux, zorgen voor de distributie van FTNIR analysers van ABB. De FTNIR van ABB is complementair met de andere analysers die Anaspec levert. ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën, waardoor nutsbedrijven en industriële klanten hun prestaties kunnen verbeteren en tegelijkertijd de belasting voor het milieu verminderen. De ABB-Groep is werkzaam in meer dan 100 landen en telt ongeveer 117.000 mensen.

 


Behr Labor-Technik GmbH ( www.behr-labor.com

Behr Labor-Technik wordt gekenmerkt door 60 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en verkoop van laboratoriumapparatuur. Het familiebedrijf is gegroeid tot een bedrijf van internationale allure waarbij flexibiliteit nog steeds voorop staat.
De producten genieten wereldwijd faam op het gebied van kwaliteit, praktisch aspect en betrouwbaarheid.
Behr’s belangrijkste activiteit is de productie van natchemische en primaire technieken voor het milieu en de levensmiddelenindustrie. Vandaag de dag is de firma Behr één van de belangrijkste namen van Europa voor voeding- , zuivel- , water- , afvalwater- en slibanalyse. De productlijnen strekken zich uit van de rendabele compacte lijnen tot volledig geautomatiseerde systemen, volgens de internationaal erkende procedures zoals DIN en ISO.

Magritek

Specfit

Zeiss

 


 

 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Nieuwe online melkcellen voor de zuivelindustrie

Voor de zuivelindustrie heeft de firma Q-Interline de bestaande melkcel verbeterd, deze is nu nog eenvoudiger te onderhouden. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactfomulier.

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer