Koolstof/Zwavel, EOX, AOX,…

Zwavel en koolstof (of een combinatie daarvan) kunnen worden gemeten met onze CS-serie. Hierbij wordt voor de detectie gebruik gemaakt van een NDIR of coulometrische bepaling. Directe koppeling met een analytische balans zullen typefouten in de toekomst uitsluiten. Specifiek voor de hardstaalindustrie is een coulometrische detectie ontwikkeld dat tot een meetbereik heeft vanaf 5 ppm tot 100%, waarbij een onovertroffen nauwkeurigheid van 0,5 ppm wordt behaald.

De CL10 is geschikt voor het meten van halogenen (AOX, EOX, POX en TOX) in vloeistoffen en in vaste stoffen en is uitgerust met een speciaal ontwikkelde oven. Deze oven kan worden ingesteld in twee warmtezones, zodat vloeibare stoffen gecontroleerd kunnen worden verdampt. Daarnaast is het bij deze oven mogelijk om een vijfvoudige temperatuurgradiëntinterval te programmeren. De methode is in overeenstemming met de ASTM D 4929-99 en de EPA 9076.

De eenvoudige handeling van onze voorbewerkingopstelling voor de AOX-bepaling is een groot voordeel. Uw monster wordt eenvoudigweg over twee vooraf gepakte koolstoffilterbedjes geleid. Beide koolstoffilterbedjes ( inclusief monsters) worden verbrand in onze speciale oven. Ten opzichte van de schudmethode bespaart dit veel tijd en spoelvloeistof. 

De analysers worden bediend met de zeer flexibele en gebruiksvriendelijke software dat het o.a. mogelijk maakt om alle data en trendlijnen in één oogopslag te bekijken.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Introductie NIR toepassing in eetbare olien, alsmede voor de biodiesel.

Anaspec introduceert twee concepten voor zowel laboratorium als inline ten behoeve van het analyseren van diverse eigenschappen in Biodiesel. Analysetijden van circa 1,5 uur d.m.v. GC worden tot enkele minuten gereduceerd.

lees meer

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer