Taalkeuze:

Onze fabrieken en partners:


 

Q-Interline A/S

Q-Interline is de innovatieve OEM-partner van ABB. Q-Interline heeft, specifiek voor de voeding- en zuivelindustrie, de operatorsoftware InfraQuant ontwikkeld met daarnaast nieuwe accessoires. De fiber optic interface; de roterende, grotere diameterpot en de petrischaal; de Dairy cup en voor procesapplicaties de op teflongebaseerde (dus geen glas in uw proces) technieken, zijn hier voorbeelden van. Anaspec levert en installeert de Quant en ondersteunt zo nodig met bouwen/uitbreiden van de modellen.

www.Q-interline.com

 


 

ABB Measurements Products

Ruim 40 jaar ervaring heeft geleid tot de meest stabiele en robuuste FTNIR spectrofotometer op de wereld. Het hart van de spectrometer, de gepatenteerde 'Wishbone' interferometer is door de fabriek ABB (voormalig Bomem) begin jaren 70 ontwikkeld. Sinds de nieuwe series op de markt zijn, vermelden wij met trots dat er voor de eerste 10 jaar geen onderhoud nodig is. Systemen van ouder dan 15 jaar, voldoen nog steeds aan de nauwgezette fabrieksspecificaties.
ABB ontwikkelt en fabriceert analysers voor de laboratorium- en procesindustrie. Voor de installatie en service kunt u bij ABB zelf of bij Anaspec Solutions terecht. Sinds het begin van 2011 is een samenwerkingsovereenkomst tussen ABB en Anaspec Solutions getekend om hun positie op de analysemarkt te versterken. Anaspec Solutions gaat als partner van ABB in de Benelux zorgen voor de distributie van FTNIR analysers van ABB. De FTNIR van ABB is complementair met de andere analysers die Anaspec levert. ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën, waardoor nutsbedrijven en industriële klanten hun prestaties kunnen verbeteren en tegelijkertijd de belasting voor het milieu verminderen. De ABB-Groep is werkzaam in meer dan 100 landen.

www.abb.nl

 


 

Fine instrument Technologies

Fine Instrument Technologies (voortaan FIT) ontwikkelt en maakt lab-apparatuur en oplossingen voor de NMR technologie. FIT is opgericht in 2005 en is momenteel gevestigd in Säo Carlos - SP, de technologie hoofdstad van Brazilie. FIT levert wereldwijd snelle, accurate niet destructieve analyses met de Specfit NMR. Anaspec Solutions is hiervoor de distributeur en helpt u graag verder met het installeren en ijken van de software en apparatuur.

www.fitinstrument.com

 


 

Zeiss

ZEISS is een internationaal toonaangevende technologieonderneming die actief is op het gebied van optica en opto-elektronica.
Voor zijn klanten ontwikkelt, produceert en distribueert ZEISS zeer innovatieve oplossingen voor industrieële metrologie en kwaliteitsborging, microscopie-oplossingen voor biowetenschappen en materiaalonderzoek en medisch-technologische oplossingen voor diagnostiek en behandeling in oogheelkunde en microchirurgie. De naam ZEISS staat synoniem voor 's werelds toonaangevende optica voor lithografie, die door de chipindustrie wordt gebruikt om halfgeleidercomponenten te vervaardigen. Er is een wereldwijde vraag naar toonaangevende producten van het merk ZEISS, zoals brillenglazen, cameralenzen en verrekijkers. Hiernaast is Zeiss werkzaam in de spectrometrie en levert volledige geautomatiseerde apparatuur om de klant te helpen tijdens procescontrol en kwaliteitscontrole. Zeiss ondersteunt hier van lab tot proces met een labzekerheid!

www.zeiss.com

 


 

Laix Technologies

LAIX Technologies creërt gerobotiseerde automation oplossingen voor laboratoria in zowel productie en R&D voor de voedingsindustrie, chemische industrie en andere sectoren. Laix produceert ook hoogwaardige Peltier-gekoelde Drybath systemen met verschillende temperatuur zones binnen 1 behuizing.

www.laix-tech.de

 Behr Labor-Technik GmbH

Behr Labor-Technik wordt gekenmerkt door 60 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en verkoop van laboratoriumapparatuur. Het familiebedrijf is gegroeid tot een bedrijf van internationale allure waarbij flexibiliteit nog steeds voorop staat. De producten genieten wereldwijd faam op het gebied van kwaliteit, praktisch aspect en betrouwbaarheid.
Behr’s belangrijkste activiteit is de productie van natchemische- en primaire technieken voor het milieu en de levensmiddelenindustrie. Vandaag de dag is de firma Behr één van de belangrijkste namen van Europa voor voeding- , zuivel- , water- , afvalwater- en slibanalyse. De productlijnen strekken zich uit van de rendabele compacte lijnen tot volledig geautomatiseerde systemen, volgens de internationaal erkende procedures zoals DIN en ISO.

www.behr-labor.com

 


 

Magritek

Opgericht in 2004, Magritek is een technologiebedrijf uit Duitsland en Nieuw-Zeeland dat hun producten exporteert naar klanten verspreid over de wereld. De initiële technologie die gebruikt wordt in de producten van Magritek is ontwikkeld door onderzoekteams bij de   RWTH University uit Duitsland en de  Massey University en   Victoria University of Wellington uit Nieuw-Zeeland.
Magritek is bekend door de Spinsolve Benchtop NMR spectrometer, deze is geschikt voor multinucleaire NMR spectrometrie. Deze spectrometer heeft de hoogste resolutie en gevoeligheid van alle benchtop spectrometers die momenteel beschikbaar zijn. De spectrometer heeft al modellen voor Spinsolve carbon, wat het de eerste benchtop NMR spectrometer maakt die geschikt is voor 13 NMR spectrometrie.
Magritek voorziet in complete NMR en MRI oplossingen voor chemie, farmacie polymeren, food en petrochemie en levert componenten en subsystemen voor onderzoekslaboratoria en chemische opleidingen.

www.magritek.com

 


 

 

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Neem contact op

Meten tijdens de productie van chips

De Zeiss online NIR analyzer geeft een optimale controle tijdens de productie van chips. Meet verschillende parameters zoals, vocht, zout, kleur en nog veel meer tegelijk en continue.

Nieuw: DairyQuant GO

Sinds jaar en dag zijn er instrumenten die dagelijks analyses in vloeibare zuivelproducten uitvoeren. Gewend als we zijn moet er met pompjes en chemicaliën gewerkt worden en zijn er diverse controle routines ingebouwd waardoor de operators steeds moeten wachten.

Spinsolve in de Benelux

Na Euromar in Frankrijk presenteert onze gerespecteerde fabrikant Magritek hun benchtop NMR-systemen zowel op de ISHC2018-conferentie in Amsterdam als op de BOSS XVI-conferentie in Brussel. Bezoek deze stand tijdens deze week want er is een werkende demonstratie van de Spinsolve-serie aanwezig.

Anaspec: meetbaar beter

Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken, voor zowel het laboratorium als het proces. Anaspec ondersteunt de klant van installatie tot gebruik. Met recht van A tot Z.

 

 


Contact opnemen met Anaspec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Anaspec Solutions B.V.
Coenecoop 3C5
2741 PG Waddinxveen

Email: [email protected]
Tel: (+31) (0)182 304005

Follow us

LinkedIn

 

© 2013 - 2024 Anaspec | Realisatie: De Goudse Wolf