FTNIR

FTNIR laboratorium en online oplossingen

Om primaire natchemische technieken te elimineren is een FTNIR dé keuze voor het laboratorium. De FTNIR is als kwalitatieve en kwantitatieve analyse instrument te gebruiken, zowel voor in het laboratorium als in het proces. Voor het laboratorium is de FTNIR tevens uit te breiden met een autosampler. De FTNIR is een non-destructieve analyse die overal in de industrie zeer interessante toepassingen kent. Ofwel zonder enige toepassingen van voorbewerking en/of chemicaliën kunnen meerdere parameters in één spectrum geanalyseerd worden. De methode is operator onafhankelijk, dus iedereen kan de analyse uitvoeren. De resultaten zijn direct door te linken naar een controlekamer of LIMS systeem.

De robuustheid van het apparaat heeft ertoe geleid dat deze reeds veelvuldig vlakbij de productie kan worden geplaatst, waarmee operators snel kunnen ingrijpen in het proces.

Onze technieken kunnen toegepast worden als een transmissie en reflectieanalyse, dat wil zeggen in vloeistoffen en poeders.

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.         

              

Gratis Weende analyse in ongemalen mengvoer

Snelle (Weende) analyse en nog vele andere eigenschappen in ongemalen mengvoer (brokken en biks) en zonder chemicaliën met een onderhoudsvrije FTNIR voor Laboratorium en proces.........kan dat ??

Ja, dat kan.... met het NutriLine concept!

 

lees meer

De treffende werkwijze van Anaspec Solutions B.V. in beeld gebracht

In het ultramoderne laboratorium van Anaspec Solutions B.V. worden testen uitgevoerd op de diverse analytische technieken. Wij testen op de Smartchem de diverse belangrijke eigenschappen zoals nitriet, nitraat, chloride en ammonium.

lees meer

Remote Service voor de FT-NIR productlijn.

 Per direct bieden wij onze klanten de mogelijkheid om van onze remote service gebruik te maken. Hiervoor kunt u een klein programma downloaden op de home page door op Remote Service te  klikken. Na installatie op de computer, waarop het instrument is aangesloten, kunt u deze file uitpakken en installeren.

lees meer